UDHËTO I SIGURTË, ZGJIDH ACA MEMBERSHIP


Hyrje për Anëtarët

Zgjidhni Anëtarësimin që ju përshtatet!ACA Start
1.900 lek
për vit
 • Karte 1 vjeçare
 • Mbulon 1 sherbim gratis ne te gjithe territorrin e Shqiperise
 • Sherbim me pagese sipas nevojes me tarifa preferenciale ACA
 • Koha aktive eshte 24 ore/ ne 24 ore per gjithe vitin veprues.
 • Drejtuesi eshte personi i anetaresuar
Zgjidh ACA Start
ACA Plus
2.900 lek
për vit
 • Karte 1 vjeçare
 • Mbulon 2 sherbime gratis ne te gjithe territorrin e Shqiperise
 • Koha aktive eshte 24 ore/ ne 24 ore per gjithe vitin veprues.
 • Asistence rrugore ose terheqje me Karroatrec deri ne servisin me te afert.
 • Sherbim me pagese sipas nevojes me tarifa preferenciale ACA
 • Drejtuesi eshte personi i anetaresuar ose nje familjar i tij
Zgjidh ACA Plus
ACA Gold
9.900 lek
për vit
 • Karte 1 vjeçare
 • Koha aktive eshte 24 ore/ ne 24 ore
 • Mbulon 1 sherbim gratis ne te gjithe territorrin e Shqiperise
 • Asistence rrugore ose terheqje me Karroatrec deri ne servisin me te afert
 • Mbulon 2 sherbime gratis ne te gjithe territorrin e Shqiperise
 • Sherbim me pagese sipas nevojes me tarifa preferenciale ACA
 • Automjet me qira për një ditë
 • Biletë treni, autobusi apo avioni për një shumë deri në 150 euro nëse mjeti nuk mund të riparohet brenda dy ditëve.
 • Asistencë për riatdhesimin e mjetit në rast aksidenti të rëndë.
Zgjidh ACA Gold
ACA Family Start
2.900 lek
për vit
 • Karte 1 vjeçare
 • Koha aktive eshte 24 ore/ ne 24 ore
 • Drejtuesi eshte personi i anetaresuar ose nje familjar i tij
 • Mbulon 1 sherbim gratis ne te gjithe territorrin e Shqiperise
 • Asistence rrugore ose terheqje me Karroatrec deri ne servisin me te afert
 • Sherbim me pagese sipas nevojes me tarifa preferenciale ACA
Zgjidh ACA FamilyTë gjitha paketat përfshinë shërbimet e asistencës rrugore siTransport me Karroatrec

Nëse automjeti juaj nuk mund të lëviz për shkak të difekteve mekanike, personeli i ACA do tju asistojë dhe do të transportojë me karroatrec automjetin tuaj në destinacionin e përshtatshëm për ju ose në servisin më të afërt të specializuar.

Gomisteri

Nëse automjeti juaj ka një gomë të shfryrë dhe keni gomë rezervë, personeli i ACA mund tua ndërrojë për ju. Verifikoni paraprakisht në automjetin tuaj nëse keni çelësin përkatës që liron gomat. Nëse nuk e keni këtë çelës, atëherë mund të jemi të detyruar ta transportojmë me karroatrec automjetin tuaj.

Karikim i Baterisë

Nëse automjeti juaj ka baterinë e shkarikuar, personeli i ACA mund tju ofrojë asistencë. Për shumicën e automjeteve është e mundur ndezja me karrikim të baterisë. Në rast se jeni të pasigurtë, lexoni manualin e automjetit paraprakisht. Mekanikët e ACA janë të pajisur me mjetet e përshtatshme për ndezjen karrikim të baterisë.

Furnizim me Karburant

Nëse automjetit tuaj i mbaron karburanti, personeli i ACA mund t’ju furnizojë në një kohë shumë të shkurtër deri ne 5 litra karburant. Por, nëse është e nevojshme me kërkesën tuaj, personeli i ACA mundj tju furnizoje me sasi më të madhe. Për automjetet që përdorin diesel, procedura e ri-ndezjes mund të zgjasë në kohë.

Rikuperim Çelësi

Ndodh shpesh që aksidentalisht, drejtuesit e automjetit të harrojnë çelësin brenda në automjetin e mbyllur. Personeli i ACA ju asiston në këto raste. Mjafton të na thoni vitin, markën dhe modelin e automjetit dhe personeli i ACA mund tju hap automjetin dhe të rikuperojë çelësin.